Forstår du hvordan denne badeleken fungerer?

Se, det regner! Denne regnskyen er den nye favoritten i badekaret! Sverre lekte med den en halv time. Da var det på tide å komme opp av vannet!

Sommeren lar litt vente på seg over det ganske land, og mens vi venter på å kunne bade ute i basseng og hav, har vi testet årets kuleste badeleker inne, i badekaret.

Vi har testet leker som gjør at barna ikke vil komme opp av vannet, leker som lærer dem hvordan man kan se ned i vannet og hva som skjer om man ikke slipper luft inn i en ball med vann.

Her er morsomme leker, og lærerike leker, og best av alt, de passer både for en ettåring og en fireåring, og helt sikkert mye eldre unger enn det også!

Denne elsker vi!

- Se mamma, det regner ikke! Det tok et par ganger med øving om hvordan man skulle holde denne før han forsto at man måtte holde med en finger på hullet på topen for å få regnskyen til å slutte å regne.

Denne er rett og slett genial. Ungene lærer litt om at vannet kan holdes inni ballen om det ikke kommer noe luft fra toppen, og at det vil begynne å regne om man slipper luften inn.

I tillegg kan den brukes som dusj på de minste barna slik at de venner seg til vannet på en morsom måte!

Mamma viser hvordan regnskyen Pluï fra Moluk fungerer, til stor glede for fireåringen.

Sverre var dypt konsentrert i starten for å klare å holde regnskyen rett slik at han kunne kontrollere om det skulle regne eller ikke.

Regnskyen kan du kjøpe på Andemorshop.no til 119 kr, noe vi synes er en helt fin pris for en så morsom leke. Den ble fort favoritten i badekaret. Å lære barnehagebarn fysikk, vel det er ingen dårlig egenskap for en liten blå ball med hull i.


Vi tar selvfølgelig med denne haifinnen i testen av badeleker!

Fra jeg pakket den opp av eska, ville Sverre bruke den. Han gikk med den i stua, spiste med den, lekte med den på rommet, og ville sove med den. (Da måtte mor sette ned foten, og vi ble enige om at den kunne brukes som pute i stedet for å henge fast på ryggen i løpet av natta).

Den ser i tillegg ut til å være den kuleste oppfinnelsen til nå innen badeleker.

Til tross for både en mamma, mormor og morfar som elsker å svømme, så har altså fireåringen ikke hatt lyst til å lære det. Men etter at jeg pakket opp denne haifinnen og sa at denne kunne man bruke om man skulle lære seg å svømme, ja etter det, har han ikke snakket om annet. Nå skal det svømmes!

Siden jeg har vært litt syk i det siste, har vi ikke fått testet ut denne i basseng, derfor nevner jeg bare her at den fins, rett og slett fordi den er kul, og så får vi komme tilbake til denne når vi har fått testet den på dypere vann enn 30 cm.

Men kul er den, både i badekaret og om man har lyst til å bruke den når man leker på rommet sitt!

Vil du sikre deg en SwimFin før sommerferien, så finnes den på Andemorshop.no, på Lilleprinsen på Bekkestua, på Englebarn og Rakkerungene i Oslo, og flere andre steder du finner her.

Badebåten Quut Sloopi lover å være "The best bath boat ever", og den enkle båten med det delikate designet er nok nært nok å være perfekt.

For Sloopi ble lekt med av både knøttet og fireåringen, og begge så ut til å elske den.

Den har flere funksjoner denne lille båten. Den er en sand-form på stranden slik at man kan lage båter i sanden. Den flyter i badekaret og er en morsom båt, og den har en liten ekstrabåt oppå (i gult) som Sverre mener er en ubåt. I tillegg har den et lokk man kan bruke til noe morsomt. Se neste bilde. 

Lokket til badebåten Quut Sloopi fungerer som en kikkert ned i badekaret. Det er skikkelig gøy å bruke det for å lete etter ting som ligger på bunnen av karet.

Her fant Sverre regnskyen Pluï. Lokket gjør også at den lille båten blir enkel å ta med seg, for det klikker på plass, og holder (u)båten på plass.

Både Sebastian og Sverre koste seg med badebåten og de andre lekene i badekaret.

Disse kreative lekene har vi omtalt før, da vi hadde de med oss på stranda. Men Moluk Bilibo mini fungerer altså ypperlig i badekaret også, i tillegg til på stranden. De blir som små bøtter eller flytende båter, og de er morsomme å leke med.

Moluk Bilibo mini falt i smak hos begge guttene. Å plutselig få 6 badebåter deisende oppi badekaret, ja det sa de ikke nei takk til. Disse små kreative lekene kommer også i en eske med sjetonger og en terning, slik at man kan tegne og lage sitt eget brettspill.

Bilibo er de mest kreative lekene jeg har sett, og når vi får tid til å sette oss ned ved bordet for å spille litt, så skal vi tegne opp vårt helt egne spillebrett og se om vi klarer å lage noe gøy ut av det. Det innbyr i hvert fall til morsom lek!

Moluk Bilibo mini var de lekene i tillegg til badebåten Quut Sloopi og spadene Quut Cuppi som knøttet likte best. Det er leker han kan vokse med, og som man derfor kan ha i flere år. 

En hov hører vel vanligvis ikke til i badekaret, særlig ikke fordi stangen som regel er for lang. Men denne geniale hoven fra Scrunch har teleskopstav, og passer derfor perfekt i badekaret også. Du får den hos andemorshop.no eller din lokale barnebutikk.

Den lille kule fyren Oogi var den første sommerleken vi testet ut. Den er jeg sikker på at kommer til å redde fly- eller bilturen din i sommer, for den er skikkelig morsom å sitte og leke med på vinduet. Men det fungerer altså også perfekt i badekaret eller dusjen også.

Den holder seg fast i de glatte veggene, eller i andre leker om du vil. Denne leken er nok den vi kommer til å gi i bursdagsgave til alle vi kjenner i år! (så har du tenkt å invitere oss i bursdag i år, vær så snill å gi beskjed om du har kjøpt den allerede)

Sverre med Oogi og Oogi junior i badekaret. 

Sverre var nesten blåfrosen etter å ha testet badeleker! Han nektet nemlig å komme opp av badekaret, siden det var så utrolig mye morsomt å leke med!

Vil du se hva vi har testet tidligere?

Vil du gi barnet ditt noen skikkelig kreative leker? Da bør du lese mer om Moluk Bilibo!
Les alt om Moluk Bilibo her!

Vil du gi barna dine en liten fyr som redder både bilturen og flyturen?
Da bør du se alt om Oogi her!

De perfekte strandlekene til å ha med seg både til syden og til de mer hjemlige strendene har vi også testet.
Du finner den store testen av strandleker her!

Husk å se på oss på "God morgen, Norge" på TV 2, onsdag 17. juni kl 09.25!

Alle testene blir lagt ut HER!
Blogglisten hits

Kommentarer

Populære innlegg