I MEDIA

Etter å ha startet denne bloggen høsten 2014, så har både jeg, guttene mine og bloggen vært i diverse media av forskjellige grunner. Her er en liten oppsummering.

Onsdag 17. juni 2015 var vi på "God morgen, Norge" for å vise fram alle sommerlekene vi hadde testet på bloggen i forkant.

Her ser du de to innslagene vi hadde det gøy i med lekene:Etter at jeg skrev om kampen om å få tak i rett parkdress, endte Sverre opp som parkdressmodell i "God morgen, Norge" på TV 2, og jeg fortalte også litt om viktigheten av å lese alle testene som magasinet "Foreldre og barn" har.

Se innslaget her:


Jeg har også vært "fotomodell" på "God morgen, Norge", og det innslaget kan du se her:


Sverre har vært modell på "God morgen, Norge" en gang til. Den gangen var det en gjennomgang av testen om hvilke ulltrøyer man bør velge som var temaet. Sverre hadde fått beskjed om ikke å stå og vinke til kameraet som han gjorde da han viste fram parkdresser. Derfor viste han fram magen heller. (Han er så søt!)

Etter at jeg ble nominert til årets mammablogg av Mammanett.no, så skrev lokalavisen Fremover om meg. Det ble en helside i avisen på trykk, og en flott artikkel på nettisdene deres!


Hele artikkelen på Fremover.no om at jeg var nominert til årets mammablogger, kan du lese her.

Etter at jeg gikk videre i konkurransen om å bli årets mammablogger, skrev Fremover.no en liten sak om at jeg hadde blitt finalist. Her kan du lese hele den artikkelen.


Og så avsluttet de med at jeg ikke vant. (Nei, merkelig nok vant jeg ikke altså. Jeg kom et sted mellom 8. og 15. plass!) Her skrev de om det.

Det gikk heller ikke Budstikka hus forbi at ei nyinflytta dame i nabolaget deres var finalist til årets mammablogg 2014.

De skrev både en nettartikkel som du kan lese her, og så blåste de Sebastian og meg opp over to sider i avisen! Bare se her:

Faksimile Budstikka 27. februar 2015.


Kommentarer

Populære innlegg