Når du skal prøve deg som fotomodell, og hele gata kommer hjem fra jobb...


Bloggen har gått veldig godt i det siste, det er jo veldig hyggelig. Spesielt har tips om Rampenissen fra i fjor vært en hit. (Tror jeg må lage noe mer om årets Rampenisse, han topper fjoråret).

For et par uker siden fikk jeg tilbud om et lite samarbeid med Smart in the dark, et klesmerke som lager kule klær med refleks på. (Jeg elsker jo å være synlig, særlig i trafikken, så jeg likte godt ideen om å lage et innlegg her for dem).

Men så var det jo dette da med å skulle ta bilder av seg selv med nye produkter på da....
Jeg har jo samarbeidet med andre før, særlig om leker, testet kalendere, sommerleker, høstleker, vist fram ting på God morgen, Norge på TV 2, testet aktivitetsmålere fra Reima, vært på kino og ellers hatt ting som har vært lette å ta bilde av uten meg på bildene.

Men nå var det altså ikke mulig å vise fram en kul lue med refleks på og stilige reflaks-armbånd både til arm og fot, uten at hu mor selv måtte til pers.

Liten fotograf

Så i dag bestemte jeg meg. Nå hadde reflekslua fra Smart in the dark ligget lenge nok i gangen og sett på meg. Nå var det på høy tid å få tatt noen bilder. Det passet jo ekstra godt siden snøen hadde farget gata hvit, og det så mer idyllisk ut ute.

Jeg allierte meg med den eneste som var hjemme...Sverre 8 år.
Han holdt på å måke snø (noe han hadde bedt om selv å få gjøre), da jeg kom ut ferdig stylet med refleksprodukter fra topp til tå.

Jeg prøvde å ta noen kule bilder av meg selv (ja, selfier), men det funket ikke.

Så jeg spurte Sverre. Han sa ja, og så var det bare å knipse løs i gata.

Jeg prøvde det jeg kunne å se best mulig ut. Men jeg sto der og gjorde mitt beste for å holde magen inne, hodet i rett vinkel slik jeg har sett de proffe gjøre det, og i det hele tatt ta meg best mulig ut, ja da kom plutselig halve gata gående!

Bussen må ha kommet...

Så det hele litt for sent... Rakk liksom ikke late som ingenting før jeg allerede var oppdaget...

- Tar dere julekortbildene? spør en av naboene.

- Eh, nja, bare noe reklamebilder, hører jeg meg selv si.

Vi ble plutselig veldig fort ferdig med den fotograferingen for å si det sånn.

Her er resultatet!

Har du noe annet du vil jeg skal reklamere for, så er det bare å sende meg en forespørsel. Lover å gjøre mitt beste med bildene... 😬

POSERING I GATA: Er det ikke slik dere står, dere proffe modeller med moteblogger?

LITEN FOTOGRAF: Er fotografen 8 år, så blir det litt naturlig at man bøyer seg ned for å prøve å komme med på bildet.

REFLEKS-LUE: Elsker denne lua som lyser opp i vintermørket! De finnes i flere farger om du ikke ønsker svart.

UTEN STYLIST: Når du ikke har med deg stylist på oppdrag, så oppdager du ikke at håret har presset lua litt høyere enn vanlig opp på hodet. Men men...Sverre sa det så bra ut, så da satser vi på det.

SÅNN TILFELDIG LOOK: Har lagt merke til at mange fashionistaer blir tatt bilde av sånn tilsynelatende uten å vite om det. Her er mitt forsøk på sånn street-look.

REFLEKS: Det er enkelt å huske å bruke refleks når man kan bruke dem som lue, eller at de er så fine som dette.

LYSER OPP: Ingen tvil om at man vises med disse refleksbåndene og luen på seg.

FLEECE: Luen er foret med fleece inni, og er derfor varm og god. Refleks-mønsteret er ca 3 cm bredt, og går rundt hele lua.

ARM ELLER FOT: Dette litt mer maskuline printet, kan man enten bruke rundt armen eller foten. Det har borrelås for enkel lukking.

STRIKK: Denne er til armen, og er nesten som en strikk du tar rundt jakka. 

SMART IN THE DARK: Fine detaljer på luen.

Ha en fin helg med masse førjulsmoro!

Beate -

Kommentarer

Populære innlegg