Fikk du ikke sett oss på God morgen Norge? Se det her!

Her viser vi fram regnskyen Moluk Pluï og Quut Cuppi. Programleder Peter hadde faktisk bursdag i dag! Ble 40 år og greier. Gratulerer med dagen kjære Peter!

I morrest ble ungene vekket ekstra tidlig, alt av klær og leker lå klart, og vi kom oss heldigvis ut av døren i rett tid.

Vi var nemlig på "God morgen, Norge" på TV 2 i dag for å vise fram alle de kule sommerlekene vi har testet på bloggen her i det siste!

Sverre var en drøm

De to andre gangene vi har vært innom i kjelleren på Karl Johan, har det også gått fint med Sverre som henholdsvis modell for ulltrøyer og parkdresser testet av Foreldre og Barn, men han har begge gangene vært litt utålmodig, vært lei av å vente og kun ventet på isen jeg hdde lovet han etter sending.

Les alt om parkdress-dagen på "God morgen, Norge" her.

Og alt om dagen Sverre viste fram magen (og ulltrøyer) er.

Men i dag, i dag gikk det altså helt strålende. Han var som en drøm. (Nå er han jo alltid det, men i dag var han ekstra smørblid!)

Han viste fram ting og koste seg, og glemte helt isen han skulle få etter sending. (Men til nå har altså mor gitt han 3 is, bare fordi han er så kul den lille gutten!)

Her er de to innslagene vi var med på i dag!

(Det ryktes i sosiale medier at den lille fyren Oogi er en som alle går og spør etter i dag! Han kommer nok til å redde ferien for mange! Du finner han på www.andemorshop.no om de ikke har han i din lokale barnebutikk)

En liten giveaway

Vi fortsetter den lille overraskelsen vår, og oppfordrer deg til til å skrive HVILKEN leke du ønsker deg i kommentarfeltet under her, og så skal vi trekke ut en heldig vinner som får ønsket oppfylt!

(Bare et lite hint, gå inn på instagram og lik @andemornorge og @beatelarsen så blir vi ekstra glade)

Blogglisten hits

Kommentarer

 1. Sara Lohne Johansen18. juni 2015 kl. 08:05

  Ååå, jeg ønsker med Aguaplay til jenta vår Tilia på snart 5 år som elsker alt som har med vann å utelek å gjøre ! Dette hadde hun syntes var helt topp :-)
  (prøvde å skrive istad men kom ikke opp :-( )
  <3 hilsen Sara og pappa Jahn Thomas

  SvarSlett
 2. Hei.
  Jeg fikk med meg innslaget på TV2 i går og Aquaplay ser utrolig gøy ut. Det hadde våre to yngste på 2 og 4 år elsket å leke med, så den ønsker vi oss. :-)
  Fin blogg, og så godt at du er friskmeldt.
  Hilsen Karen

  SvarSlett
 3. Aquaplay hadde vært super til sønnen vår som elsker alt som har med vann å gjøre!

  SvarSlett
 4. Vi ønsker Aquaplay til gutta på 1 og 5 år :)

  SvarSlett
 5. Kristine Haugaard22. juni 2015 kl. 17:38

  Filip hadde digget aquaplayen, så den vil vi gjerne ha :-). Likte også de sammenleggbare bøttene :-)

  SvarSlett
 6. Jaaaaaa, vi ønsker oss en haifinne som hele familien kan kjekle om å bruke. Lover å ta masse fine haisommerbilder om vi vinner. Dødskul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer Silje! Du får ønsket ditt oppfylt, og vinner en flott limegrønn SwimFin som ungene kan krangle om å bruke først! (Håper det ikke blir for mye krangling da) Send meg en mail på beate_larsen@hotmail.com med hele postadressen din, så skal Andemorshop.no få sendt den til deg så fort som mulig! Ha en super sommer!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg