Jeg la ut skrytebilde litt for tidlig...

"Du tar treninga på alvor. Så veldig fin ut. Kos dere!"

"Spreke flotte Beate i flott utsiktstablå"

Kommentarene lot ikke vente på seg da jeg 3. desember la ut et skrytebilde på Facebook og Instagram. Skrytet gikk på at jeg hadde gått på topptur, og jeg sto der som en friskus og så ut over Tauro-dalen og ned mot havet.

HER ER BILDET:

Et flott bilde. Hadde det bare vært at det ikke ble med denne ENE turen!

For når man legger ut slike bilder, prøver man jo å skape et inntrykk av at dette er noe man driver med på veldig regelmessig basis. (Skulle ønske det var sant)

Problemet er bare at jeg før jeg dro til Grand Canaria hadde gått veldig sterkt ut og sagt til flere venner og hele barselgruppa, at jeg nesten skulle på treningscamp her nede. Vel, det har vel ikke blitt akkurat sånn.

For å sitere ei jeg kjenner som var her noen uker: - Nå er det ikke spørsmål om jeg har gått noe ned i vekt, kun hvor MYE jeg har gått OPP!

Vet at det samme er sant for min del. For med lite trening, gode middager, buffeer og desserter (pluss en is eller to hver dag), så er det vel bare å innse at nyttårsforsettet fra i fjor som skulle fullføres på slutten av året (jeg var tross alt gravid store deler av året så fikk ikke startet treningen tidligere), har gått rett vest.

Nå er det vel bare å bite i det sure eplet og innse at det evige nyttårsforsettet med å begynne å trene og spise sundt, går inn i evigheten, siden det det samme forsettet for N'te år på rad.

Men nå har jeg bestemt meg for å starte det nye året med frisk start. Dagen etter at jeg kommer hjem fra disse 8 ukene i sydligere strøk blir jeg yoga-elev hos ingen ringere enn Vibeke Klemetsen. (Hun vet nok ikke hva hun får å hanskes med på torsdag. Gruer meg til å ligge på gulvet der stiv som en svær tømmerstokk og prøve å se grasiøs og myk ut. Må bare få tak i ei yogamatte først. Oppdatering på hvordan treningstimen gikk kommer så snart jeg orker etter å ha vært der)

Her er et annet topptur-bilde. (Ja, det er fra samme turen…)
Tauro er et vakkert sted der alle husene ligger innimellom den grønne golfbanen.

Kommentarer

  1. Svar
    1. Hei, Tusen takk! Prøver å være så ærlig som det går her på denne perfekte Bærumsfruebloggen. Håper du stikker innom en annen gang også!

      Beate

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg