Slik lager du en perfekt sommerdag i hagen!

Jeg tror Sverre kommer til å huske årets siste sommerdag (i følge meterologene)!

Du trenger ikke dra på stranden for å ha det gøy med vann!

I går testet vi nemlig vannsklien som har ligget på vent hele sommeren for å bli skikkelig testet. 

En superkul dag

Vi visste det ville bli gøy, men at det skulle bli en heldagsaktivitet til tross for iskaldt vann i hageslangen, vel det hadde jeg ikke trodd.

Vi kunne ikke dra på stranda i går, for far i huset har operert foten, og lilletassen er litt forkjølet, så da var det bare å holde fortet.

Men det satte ingen demper på badegleden til størstemann at vi ikke var ved fjorden som resten av byen. Har man hage, så må man bruke den, og vannsklie viste seg å være en stor slager!

Nederst ser du et tips til hvordan forlenge vannsklien! (Det ble litt vondt i rompa til slutt, men da var i hvert fall alle kule triks prøvd ut!)

Vannsklien vår er fra Toys"R"us, og vi testet den kun "i teorien" før vi viste den fram på "God morgen, Norge" på TV 2 før sommeren. Se innslaget her!


Mageplask!

Gøy med svømmebriller med 3D effekt! (De var morsomme selv om ikke haikjeften ble brukt hele tiden.) Det var nemlig derfor brillene fulgte med pakken. For at man skulle se en haikjeft i 3D!

Men når vi endelig hadde blåst opp haikjeften, vel da var Sverre ferdig med å  skli med hodet først. 

Det var gøy å bli slukt av en hai, selv om haien falt litt sammen etter hvert. Vi slet litt med å få satt den riktig opp.

Men uten haikjeft igjen, så ville Sverre prøve mageplask igjen. Vi la sklia i den bratteste bakken i hagen, noe som gjorde at gutten ofte fikk så stor fart at han skle ut på gresset. Men det vare jo bare ekstra gøy!

Og så er det jo gøy bare å leke med vann!Pappa mente at det kunne bli kult å forlenge vannsklien med vår vanlige sklie. Jeg var skikkelig skeptisk, tenkte det ble alt for bratt, men før jeg visste ordet av det hadde far og sønn mekket megasklie, og guttungen tok fart og kastet seg utfor. Det gikk litt hardt ut over stompen til slutt, (det ble et lite hopp rett ned på gresset), men gøy var det så lenge det varte!
Blogglisten hits

Kommentarer

Populære innlegg