Hjemme-alene-fest er ikke hva det en gang var!

Jeg tror alle småbarnsforeldre har kjent på følelsen av aldri å få noen tilmålte minutter for seg selv. Det vet jeg alt om. Jeg får ikke en gang gå på do alene.

Men i går skjedde noe helt fantastisk!

Modern og fadern hadde nemlig kommet hjem fra Grand Canaria, og etter å ha vært borte fra barnebarn i noen uker, var lengselen så stor etter å se dem igjen, at de like godt tok med seg begge guttene ut døra.

Og hva betydde det?

Jo, HJEMME-ALENE-FEST!!

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med min tilmålte alene-fritid, så jeg prøvde meg på flere ting.

Det første jeg gjorde var å slenge meg ned på sofaen, for jeg tenkte at jeg trengte å sove litt ut. Sover så dårlig for tiden med den lille som skal ha mat alt for ofte. Men jeg var rett og slett for oppspilt til å sove. 

Så leste jeg litt i Cuba-guiden, siden det ikke er lenge til vi skal på rundreise i Karibien. Etter et par sider la jeg den fra meg. Tenkte det var bedre å gjøre noe fornuftig.


Jeg begynte å brette sammen litt klær i kjelleren. Det trengtes. Men så gadd jeg ikke det heller, så jeg gikk videre til neste post.

Tenkte jeg kunne teste ut den nye (ny for oss, men veldig gammel og rusten) treningssykkelen. Jepp, den passet, jeg nådde ned til pedalene, men nope, ville ikke trene bort hjemme-alene-festen min.
Slengte meg heller ned på sofaen for å se litt daytime TV. Det skal jo være så fantastisk. Men nope, klarte ikke finne noe som fenget meg mer enn et par minutter.
Endte derfor opp med å blogge litt, svare på mailer, drikke saft og kakao, spise en brødskive og surfe rundt på nettet!
Det var helt fantastisk. Jeg følte meg som et nytt menneske etter et par timer. Etterpå var jeg veldig glad jeg ikke hadde sovnet på sofaen med en gang. Hadde vært så kjipt å sove bort hele fritiden min.

Men det er det som er vanligst har jeg hørt. Å sove litt ekstra om ungene er ute av huset.

Hva ville du gjort om du fikk et par timer for deg selv?JEG HAR FÅTT MEG SPONSOR!
Det er ennå VELDIG lenge til jeg kan leve av denne bloggen, men en hyggelig sponsor har jeg fått meg. Sjekk ut reiseveskene du kan leie på flyplassen som gjør livet ditt lettere når du skal reise, og som tar bedre vare på barnevognen og bilstolen din!
Kommentarer

  1. Jeg passer også på å ikke sove bort en slik hjemme alene-tid. Prøver å gjøre noe som ikke er alt for gøy slik at tiden skal bli borte for fort, men så klart heller ikke kjede meg. Blir som regel tv og/eller surfing på nettet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentaren din! Godt å vite at andre har det på samme måte. Rart det der hvor mye man setter pris på litt alenetid når man har små barn i huset.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg