Måtte ta HELE klesvasken om igjen! Hvorfor? Det ser du her!

Noen ganger hoper klesvasken seg så utrolig fort opp. Den vokser seg til et tårn som går langt over skittentøyskurvens høyde, og da er det bare å legge opp til den store vaske-dagen.

Sist jeg hadde den store vaske-dagen, så hadde vi hatt besøk av familie, og det var en god del sengetøy som skulle igjennom vasking og tørking før det kunne brettes og legges tilbake i skapet.

Ting tar som kjent litt tid, og når alle omgangene med vask var ferdig, og jeg hadde brettet klær til store og små, og en hel haug med sengtøy til den store gullmedaljen, var jeg ganske fornøyd med jobben som var gjort.

Mannen var kommet hjem, og siden jeg hadde stått inne på badet og brettet hele ettermiddagen, så han det som naturlig at han skiftet bleie på knøttet når jeg akkurat hadde slengt rompa ned i sofaen.

Og mens jeg sitter der tilfreds og ser på TV, hører jeg glade pludrelyder fra badet. Småttis og pappa har kvalitetstid.

Det er inntil jeg hører:

- Faen! Åh, nei! NEI! der inne i fra.

Jeg hopper opp, styrter inn på badet, og nå når gubben har fått summet seg litt, begynner han å le.

- Du skulle sett den strålen! Det var en skikkelig fontene med godt trykk i, sier han mens han ler høyt av hva som har skjedd.


For fontenen han snakker om er selvsagt en tisse-fontene fra knøttet, og når jeg ser hvor den angivelige fontenen har spredt sine stråler, så ler jeg ikke akkurat like godt som mannen.

For min haug med ferdig vasket, tørket og brettet tøy ligger bare noen centimeter unna stellematten, og knøtet har altså klart å tisset ut absolutt HELE stabelen med tøy!

Det er ikke bare det øverste som er vått. Neida, det er god drøpp fra nederst til øverst, og siden alt er sengetøy vi vanligvis rer på sengene til gjester, er det ikke annet å gjøre enn å legge alt tilbake i skittentøyskurven og starte hele vaskemaratonet på nytt!

Godt man har vaskemaskiner og tørketromler. Vet ikke hva jeg hadde gjort om det samme hadde skjedd om jeg hadde måttet vaske alt for hånd!
Kommentarer

 1. ups ---- koselig blogg eg snubla innom -- lykke til med klesvasken -- igjen

  monikasmil ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Tusen takk! (Jeg har vært uten nett et par uker, derfor veldig sent svar!) Hyggelige blogger du også har!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg