Her er årets sommerleker!

Først en liten overraskelse! 
Har du lyst på en av lekene vi har testet?
Skriv hvilken leke du ønsker deg i kommentarfeltet under her, så trekker vi en heldig bloggleser som kan vente seg noe i posten.
(Og følger du @andemornorge og @beatelarsen på instagram, blir vi ekstra glade! Bare et hint...)


Sverre likte godt å leke med Oogi på bilvinduet. Det fungerte fint selv om han satt i barnesetet sitt.

Oogi

I det siste har vi vært så heldige å få teste ut noen utrolig kule sommerleker her på bloggen, og i anledning at vi i dag er på "God morgen, Norge" for å vise fram resultatene, gir vi deg her en oppsummering av alt vi har testet ut!

Det har tatt tid å finne kule og unike ting som jeg ikke føler alle vet om fra før, og snakk om at jeg traff innertier (i hvert fall i følge Sverre) når vi nå har testet ut alle lekene!

Først ut var Oogi, og han gjorde at latteren satt løst både hos store og små.

Kort oppsummert, så redder han ferien din! Det er en liten krabat med sugekopper til både hode, hender og føtter, og det gir utallige muligheter for lek på vinduet i bilen eller på flyet, den suger seg fast til alt av glatte flater. Den passer også perfekt i badekaret eller som følgesvenn på stranda.

Koster 59 kr for en liten og 119 kr for en stor. Du får den hos Andemorshop.no eller i en av disse butikkene.Badeleker


En kategori leker vi testet ut var badeleker. Leker som passer både i badekaret, bassenget og i havet. Her er lekene som gjør at ungene ikke vil opp av vannet!

Se, det regner! Denne regnskyen er den nye favoritten i badekaret! Sverre lekte med den en halv time. Da var det på tide å komme opp av vannet!

Regnskyen Moluk Pluï

Denne lille blå ballen til 119 kr fra Andemorshop.no er helt genial. Den gjør det morsomt å bade, den lærer barnehagebarn om fysikk (hva som skjer om du lar luft komme inn i ballen eller ikke), og du kan bruke den til å venne babyer til å dusje. Denne elsker vi! Et skikkelig godt kjøp!

Les alt om regnskyen Pluï her!

Swimfin

Vi tar selvfølgelig med denne haifinnen i testen av badeleker!

En utrolig kul oppfinnelse som gjør det lettere for ungene å lære å svømme. Den er ingen redningsvest, men den holder kroppen oppe og holder armene fri slik at ungene kan ta skikkelige armtak når de skal svømme, noe armringer er til hinder for. 

Unødvendig å si at den også falt i smak som leke utenfor badekaret eller bassenget, for hvem vil vel ikke leke hai på stranda eller i hagen!?

Vil du sikre deg en SwimFin før sommerferien, så finnes den på Andemorshop.no, på Lilleprinsen på Bekkestua, på Englebarn og Rakkerungene i Oslo, og flere andre steder du finner her. Pris 349 kr. 


Vi spår at SwimFin er den nye IT leken alle skal ha i bassenget!

Badebåten Quut Sloopi

Badebåten Quut Sloopi lover å være "The best bath boat ever", og den enkle båten med det delikate designet er nok nært nok å være perfekt.

For Sloopi ble lekt med av både knøttet og fireåringen, og begge så ut til å elske den.

Den har flere funksjoner denne lille båten. Den er en sand-form på stranden slik at man kan lage båter i sanden. Den flyter i badekaret og er en morsom båt, og den har en liten ekstrabåt oppå (i gult) som Sverre mener er en ubåt. I tillegg har den et lokk man kan bruke til noe morsomt. 

Moluk Bilibo mini

Disse kreative lekene har vi omtalt før, da vi hadde de med oss på stranda. Men Moluk Bilibo mini fungerer altså ypperlig i badekaret også, i tillegg til på stranden. De blir som små bøtter eller flytende båter, og de er morsomme å leke med. Du får dem i pakke på 6 hos Andemorshop.no til kr 159.
Moluk Bilibo mini var de lekene i tillegg til badebåten Quut Sloopi og spadene Quut Cuppi som knøttet likte best. Det er leker han kan vokse med, og som man derfor kan ha i flere år. 

En hov hører vel vanligvis ikke til i badekaret, særlig ikke fordi stangen som regel er for lang. Men denne geniale hoven fra Scrunch har teleskopstav, og passer derfor perfekt i badekaret også. Du får den hos andemorshop.no eller din lokale barnebutikk. Pris 89 kr.De perfekte lekene på stranda!

Her er alle lekene fra merket Quut som vi har testet. De er flotte i fargen (finnes i rosa farger også), og gjør strandleken komplett. Se lengre ned for beskrivelse av hva vi synes om hver og en av disse lekene.
LES ALT OM VÅR TEST AV STRANDLEKER HER! 

Scrunch-bøttene

Sverre med silikonbøtter fra Scrunch som er deilige å holde i, enkle å ta med på stranda, og som er akkurat passelige store til å fylle med vann eller sand når man skal lage sandslott. 

Det helt geniale med disse er at de kan rulles sammen og pakkes i kofferten uten fare for at de sprekker. De tåler kulde og varme, og kan brukes år etter år. Et godt kjøp til 99 kr. Fås hos Andemorshop.no og disse forhandlerne.

Badebåten Quut Sloopi på stranda

Her ser du hvordan sand-båtene blir når man har brukt båten som form. Den lille gule ekstrabåten kan legges oppi sandbåten etterpå, noe Sverre syntes var gøy.

Badebåt og sandbåt. Enkelt og greit å få til, siden den har en avrundet form under, og man bare fører den fram og tilbake på stranden, før man enkelt løfter den opp og så er båten der i sand.

Den er mye enklere i bruk enn alle tidligere sandformer vi har brukt, som ser mer ut som kakeformer. De må man som regel fylle oppi først, og så snu dem rundt kjempefort. Det trenger man altså ikke her. Akkurat denne måten å bygge sand-figurer på gjør at til og med de aller minste vil få dette til helt alene!

Pris 129 kr hos Andemorshop.no.

Quut Cuppi

Denne leken (ja, for det er mer enn to spader og en ball) heter Quut Cuppi, og er altså flere ting i en og samme leke!
Det er to spader hvor den ene kan brukes til å sikte sanden, samt at de har små hull i enden som man kan helle vann eller sand ut fra. De er enkle å pakke sammen siden de kan puttes inni hverandre, og perfekt for små barnehender å holde i. Ballen gjør at man kan lage en ballbane i sanden eller snøen med spadene, for så å ha konkurranse om hvem som får ballen til å hoppe lengst. Enkle å ta med i veska er de også. Kr 79 hos disse forhandlerne.
LES ALT OM VÅR TEST AV STRANDLEKER HER! 


Bli kongen av sandslott-bygging!

Ingen strandtur uten å bygge sandslott! Her er de perfekte redskapene til det!
Sandslott-byggeren Cuut Alto er enkel i bruk. Du fyller bare den ene bøtten etter den andre, setter de oppå hverandre og til sist drar du bare den nederste bøtten oppover, og da tar den med seg de gule og lilla bøttene også. Det er altså ikke bøtter egentlig, for de har ingen bunn, derfor funker de på denne måten. Kr 149 hos Andemorshop.no.

Cuut Triplet er spaden som passer perfekt til sandslott-bygging. Den er som navnet sier, tre ting i en. Det er en rake, en sil og selvsagt en spade. Den er enkel å holde i for barn, men også for voksne som vil hjelpe til med slott-byggingen. Kr 79 hos samme forhandler.


Quut Starfish


Cuut Starfish er to sand-former i en pakke. En fisk og en stjerne. Det innovative med disse formene er på samme måte som badebåten, at man slipper å fylle formene med sand for så å snu dem. Man bare rugger de litt fram og tilbake i sanden, tørker av toppen, og så har man en perfekt fisk eller stjerne.

Cuut Starfish tar liten plass når man klikker dem sammen, og de er lett å ta med seg i strandvesken og i kofferten. Du finner dem hos Andemorshop.no eller i din lokale barnebutikk! Kr 89.

Bøtten som ser ut som en ball, Cuut Ballo, er en morsom sak. Den er enkel å bære, og for de minste som vagger mer når de går, så er bøtten perfekt. Det skal nemlig mye til for at vannet fallet ut på veien fra sjøen og til sandslottet, så her får ungene mye vann igjen for pengene (den koster kun 149 kr).

Alle strandlekene vi har testet kan du kjøpe på Andemorshop.no eller for eksempel i barnebutikkene Lilleprinsen på Bekkestua, Engler og Cowboyer på Gjøvik, Alle barna på Lillestrøm, Englebarna, Rakkerungene eller Teknisk museum i Oslo.
Full forhandlerliste finner du her.

Her er lekene som gjør barna dine kreative!De store utgavene av Moluk Bilibo, er noen kreative skapninger. De kan brukes både på stranda,  i snøen og i vannet. Være bøtte eller hode, stol, oppbevaringskurv eller kjempestor badebåt. (og enda flere ting som vi ennå ikke har kommet på)

De koster 349 kr pr stykk hos Andemorshop.no og selv om det er veldig morsomt å sitte og spinne rundt i én av dem, så er det dobbelt så gøy med TO. Da kan du også forme dem som hoder.
Sebastian koser seg med Moluk Bilibo mini. Han ble over seg av begeistring da han fikk alle de små Molukkene rundt bena. 

Miniversjonen til knøttet

De store bøtte-hodene har også en miniversjon, og de passer perfekt til Knøttet.

Han stortrives der han sitter på stranden og bruker dem som trommer, spade og biteleke.

Vi gir Moluk Bilibo full score på terningen når det gjelder kreativitet, og konstaterer at de har en hel haug med bruksområder.

Du finner Moluk Bilibo på Andemorshop.no eller på din lokale småbarnsbutikk. For eksempel har Lilleprinsen på Bekkestua disse inne. Full forhandlerliste finner du her.

LES HELE TESTEN VÅR AV DISSE KULE SKAPNINGENE HER!

Bruker du Moluk Bilibo på gulvet eller en hard overflate, er det gøy å prøve å holde ballansen med dem. Sverre i dyp konsentrasjon på terrassen.


Waterplay gir deg tid til kaffe og ro på terrassen

Det siste vi har rukket å teste er dette kule kanalbåt-systemet fra Waterplay fra Toy's rUS. Ja, både den lille og den store gutten ble klissvåte, men hva gjør vel det når solen skinner, og mor får tid både til kaffe og å lese et blad i solen!?

Denne leken er intet mindre enn genial! Den har en sveiv som gjør at man får fart på båtene i kanalen, og den kan bygges ut med flere deler om man har større terrasse å ha herligheten på. Til prisen på 279,90 kr, får du enormt mye leking for pengene.

Det var helt umulig å få dem bort fra denne, selv om Sebastian til slutt satt med begge føttene oppi den og koste seg!

Vi kommer tilbake til en lengre test av denne, siden vi kun har prøvd den ut en dag.


Vannsklie

Det siste vi har fått i hus for å teste når det blir litt varmere i været er en 3D Shark bite water slide fra Toy's rUS. Den ser utrolig kul ut, og det følger med svømmebriller med 3D-glass. Vi gleder oss til å teste den ut.ALLE TESTENE VÅRE FINNER DU HER!

Vil du at vi skal teste noe annet? Kontakt oss gjerne!


Blogglisten hits

Kommentarer

 1. Seb og Vic ønsker seg waterplay! Jeg vil også sitte i ro på terrassen og drikke kaffe! Hehe! Mvh, Christina Kaalstad

  SvarSlett
 2. Thea ønsker seg moluk bilibo mini��

  SvarSlett
 3. Jentene her ønsker seg helt klart Swimfin! Kuleste svømmedingsen jeg har sett :D

  SvarSlett
 4. Moluk Bilibo hadde vært super for jentene mine på 1,5 og 3,5 år :)

  SvarSlett
 5. Vi ønsker oss en moluk bilibo, tror jeg må prøve flere av disse lekene😄

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. kjerstid@hotmail.com17. juni 2015 kl. 09:50

  ønsker oss kanalbåt :)

  SvarSlett
 8. Moluk bilibo hadde vært veldig populært her (enten liten eller stor). Har to på 1 og 3 år :)

  SvarSlett
 9. Vi ønsker oss en scrunch-bøtte :)

  SvarSlett
 10. Jentene mine ønsker seg en waterplay :) hadde vært perfekt i sommer. veldig mye spennende leker, som vi absolutt må se nærmere på. :)

  SvarSlett
 11. Ønsker oss waterplay! Ser kjempegøy ut

  SvarSlett
 12. Tusen takk for en flott presentasjon av nye leker! Både praktiske og inspirerende, noe som pirrer nysgjerrigheten til de små liker vi! ;)
  Vi skal fly over halve landet for å besøke familie, og ønsker oss en stor blå Oogi mann som jeg tror vil bli populær under ventetiden på flyplasser! ;)
  Riktig god sommer til deg og dine! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer Maria! Du har vunnet vår lille gaveutdeling av sommerleker! Du får ønsket ditt oppfylt, og får en stor blå OOgi-mann i posten (Han må bare komme inn til Skandinavia først. Etter å ha blitt TV-kjendis har han nemlig blitt blåst vekk fra alle butikker i landet. Men han kommer!) Send meg en mail med adressen din så skal Andemorshop.no sende den til deg. Send mail til: beate_larsen@hotmail.com Ha en super ferie!

   Slett
 13. Christian ønsker seg hva som helst :) kjemoefine leker!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg