Når far dekker bordet ... er det ikke lett å være perfekt Bærumsfrue
Etter dag én ga jeg meg selv karakteren 6 på den innbakte laksen, men etter det har det bare gått nedover.
Dagen etter suksess-laksen tenkte jeg at det var viktig å få brukt opp restene, og jeg tok utganspunkt i den litt slitne salaten med brune avocado-biter for å komponere neste middag. Siden vi har spist ganske mye kylling i det siste, bestemte jeg meg for å lage hjemmelagde burgere.
Det er kanskje unødvendig å si at planen gikk i vasken, for etter å ha levert 3-åringen i barnehagen, endte jeg opp med å sitte flere timer hos min gode nabo, som også er i barselperm, og drikke kaffe og prate sjit.
Da X antall kopper latte var konsumert, inntok jeg Sandvika Storsenter for kjapt å handle inn til middag og til mamma-treffet jeg skulle huse litt senere på kvelden.
Jeg hadde planer om å lage både hjemmelagde hamburgere, samt å bake noe til mammatreffet, men etter å ha rotet meg bort i flere butikker på senteret som hadde salg og som jeg bare måtte se litt i, var dagen gått, og det var på tide å hente tassen i barnehagen igjen.
Derfor måtte jeg nok en gang stresse gjennom Ultra, kaste noen ferdige hamburgere ned i kurven, satse på ost og kjeks til mamma-treffet (det er alltid en vinner), og bakingen innså jeg at det i hvert fall bare var å glemme, så da ble det noen ferdige donuts, litt eksklusiv sjokolade og noen små kokosboller som fikk være med hjem som erstatning for de knuste planene.
Jeg innser vel allerede at det å prøve å være en perfekt Bærumsfrue som kun setter hjemmelaget mat på bordet, og som bare "slenger sammen" noen fine bakverk til enhver anledning, krever litt mer enn det jeg har orket å gjøre til nå.
Middagen med gårdagens salat og ferdig-burgere ble forøvrig god nok, men siden jeg måtte dusje og stelle meg, ba jeg mannen om å dekke bordet, og da jeg satte meg til bordet møtte dette meg: En pen dandert burger med ost og salat, servert på dagens avis! Så mye for pen oppdekning.
Når far dekker bordet... |
Det blir som ei venninne på Facebook skrev: "Perfection høres slitsomt ut, men lykke til."
Frokosten ble i alle fall fin nok, har funnet ut at å slenge noen spirer på toppen av kjøttpålegget utgjør hele forskjellen.
Knekkebrød med cottage cheese, løvtynn kokt skink og spirer til frokost. |
Her er de "hjemmelagde" kakene jeg serverte til mamma-treffet. |
Kommentarer
Legg inn en kommentar